0
HR

Više rezultata ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
product_variation
Filter by Categories
Rješenja i ideje

Proizvodi za dom

Living

Living – dekorativni proizvodi za svakodnevnu uporabu. Moderni proizvodi od umjetnih tvari profinjenog talijanskog dizajna s kojima ćete uljepšati dom. Može ih se montirati u trgovačke objekte, javne ustanove, ugostiteljske i industrijske objekte, urede i sajamske izložbene prostorije. Proizvedeni su od prikladnih umjetnih tvari koje jamče visoku estetsku i uporabnu vrijednost ugrađenog proizvoda.
Osnovne značajke:

 • Suvremeni talijanski dizajn
 • Višenamjenska uporaba
 • Mogućnost višekratne uporabe
 • Jednostavna montaža i održavanje
 • Sigurnost, jednostavnost
 • Mogućnost recikliranja

Dostupni su u raznim bojama i modernim izvedbama koje olakšavaju montažu i uporabu. Proizvodi namijenjeni privremenoj uporabi mogu se brzo sastaviti, rastaviti i pohraniti u malom prostoru nakon uporabe. Za čišćenje i održavanje možemo se koristiti mekom vlažnom krpom i neagresivnim sredstvima za čišćenje kojima se koristimo za pranje posuđa u kućanstvu. Nije dopuštena uporaba agresivnih sredstva za čišćenje, kao ni onih s dodatkom abrazivnih sredstava.

Izpostavljeni proizvodi

Transparentna podloga za stolicu mat i zastitu podova

TRANSPARENTNA PODLOGA ZA STOLICU

Izvrsna za zaštitu poda. Iznimno čvrsta i tvrda podloga od umjetnog PET materijala.
Štiti parket, drvene, tekstilne, laminatne i betonske podne obloge od oštećenja, udaraca, mrlja, vode i prljavštine.
Izvrsna kao podloga ispod dječjih stolica.

Opširnije
Dekorativne zidne obloge Plastonda Decor

DEKORATIVNE ZIDNE OBLOGE PLASTONDA DECOR

Dekorativne zidne obloge od umjetnog materiala.
Profinjenog, modernog talijanskog dizajna.
Prikladne za oblaganje novih i obnovu starih dotrajalih zidova.
Jednostavne za ugradnju.

Opširnije

TEKNIGLASS

Tekniglass plastične ploče za raznovrsnu uporabu. Pune i saćaste ploče, PVC folije, prozirni štapovi i cijevi od pleksiglasa.
Razni plastični materijali od kojih su izrađene pojedinačne vrste ploča, folija, prozirnih štapova i cijevi mogu se koristiti u različite svrhe. Prikladni su za izvođenje brojnih „uradi sam“ ili profesionalnih projekata.

 • Prozirne ploče Poliver, Poliver Basterglass i Poliglass UV – prikladne za zastakljivanje.
 • Prozirne PVC folije Polikristal – izvrsne za prekrivanje staklenika, zastakljivanje, aranžiranje, zaštitu stolnih ploča i pultova
 • Ploče u boji Multiexel i Plastonda – prikladne za izradu maketa, podloga u boji i zaštitu osjetljivih površina.
 • Pregradne ploče Alveopan – izvrsne za izradu laganih pregradnih zidova.
 • Prozirne ploče Policolor – višenamjenske, za prozirne ili neprozirne plastične proizvode i zaštite.

Tekniglass plastične ploče za raznovrsnu uporabu pile se, režu, buše i obrađuju alatima i strojevima za obradu drva i metala. Za čišćenje se koristimo mekom vlažnom krpom i neagresivnim sredstvima za čišćenje kojima se koristimo za pranje posuđa u kućanstvu.

 

Izpostavljeni proizvodi

Polistirenske ploče Poliver Basterglass

POLISTIRENSKE PLOČE POLIVER BASTERGLASS

Otporne i čvrste polistirenske ploče Poliver Basterglass. Poznate i kao „umjetno staklo“ ili „hobi staklo“ za unutarnje ostakljivanje. S glatkom sjajnom površinom. Dostupne u prozirnoj i opalno bijeloj boji.

Opširnije
Prozirne akrilne cijevi cijevi od pleksiglasa

PROZIRNE AKRILNE CIJEVI (PMMA)

Poznate i kao cijevi od pleksiglasa (PMMA). Čvrste cijevi s odličnom transparentnošću. Za prozirnu zaštitu modela, elemente namještaja i ukrasne elemente objekata. Prikladne za osvjetljavanje s običnim ili LED svjetlima.

Opširnije
Mekane prozirne pvc folije polikristal

MEKANE PROZIRNE PVC FOLIJE POLIKRISTAL

Otporne na UV zračenje. Za prozirno ravno i neravno unutrašnje i vanjsko zastakljivanje. Primjerne za pokrivanje staklenika i toplih gredica. Odlične za zaštitu stolnih ploča i stolnjake… Prodaju se po tekućem metru.

Opširnije

Proizvodi su plod razvoja i dugogodišnjeg iskustva priznatih europskih proizvođača. Tvrtka Multivario ekskluzivni je zastupnik i distributer talijanskog proizvođača Polimark koji proizvodi i distribuira proizvode za dom Tekniglass i Living. Polimark dugi niz godina izrađuje i distribuira plastične – „uradi sam” proizvode. Polimark je počeo proizvoditi i prodavati umjetno, polistirensko staklo Poliver početkom 1970. Tvrtka je do današnjeg dana razvila široku paletu plastičnih ploča i proizvoda za uradi sam (DIY) uporabu koji domaćim majstorima omogućuju izvođenje brojnih „uradi sam” projekata.
Pri oblikovanju svih proizvoda posebna se pozornost posvećuje jednostavnom rukovanju, montaži, čišćenju i održavanju. Proizvodi tvrtke Polimark moderni su i prilagođeni svakodnevnoj uporabi.
Proizvodi za dom prilagođeni su za svakodnevnu uporabu i brzu ugradnju. Njihova uporaba otvara brojne nove mogućnosti i ideje pri opremanju i održavanju stambenih objekata, uređivanju vrtova i okoliša doma.