0
HR

Više rezultata ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
product_variation
Filter by Categories
Rješenja i ideje
Nož za rezanje plastičnih ploča Policutter

Nož za rezanje plastičnih ploča Policutter

Nož za rezanje plastičnih ploča Policutter

Neizostavni alat svakog majstora. Poseban oblik noža omogućuje jednostavno i precizno rezanje plastičnih ploča. Nože je lagan i višenamjenski. Sa dva rezervna noža u dršci.

Profesionalni nož za rezanje plastičnih ploča Policutter. Prikladan za rezanje tanjih plastičnih ploča i drugih materijala. Poseban oblik noža koji je drukčiji od običnih „skalper noževa“ omogućuje precizno i jednostavno rezanje tvrdih plastičnih ploča.

Značajke

● Lagan, višenamjenski
● Primjeran za precizno rezanje plastičnih ploča
● Sa dva rezervna noža u dršci

Pune – tvrde polistirenske ploče Poliver Basterlass prije početka rezanja položite na ravnu tvrdu podlogu. Na ploču položite ravnu letvicu i fiksirajte ju. Nekoliko puta nožem zarežite ploču (ovisno o debljini ploče). Zatim je položite na rub tvrde podloge i odlomite brzim i snažnim potezom. Rezanje mekanih ploča Plastonda i Multiexel… još je jednostavnije.

Proizvod je pakiran u lijepoj ambalaži. Priložene su slike koje prikazuju kako rabiti nož. Dva rezervna noža nalaze se u dršci noža

Dostava i preuzimanje

Proizvod možete preuzeti na našoj adresi ili vam ga možemo poslati poštom.

Kupujete kao tvrtka?

Ukoliko kupujete kao tvrtka i registrirani ste u VIES – u kao registrirani porezni obveznik te želite da vam izdamo račun bez PDV-a, zatražite od nas predračun na temelju kojeg ćete naručenu robu platiti bez PDV-a .

Ako naručite i platite proizvode u internetskoj trgovini, zaračunat ćemo vam 22% slovenskog PDV-a. Naknadna korekcija računa više neće biti moguća.

 

8,00 

Odaberite broj komada

Pošaljite upit

Proizvod trenutačno nije na zalihama, no slobodno nam pošaljite upit za više detaljnijih informacija.

Zanimaju vas detalji proizvoda ili želite izvršiti prilagođenu narudžbu? Koristite kontakt obrazac i stupite u kontakt s nama.