LIVING

Living

LIVING, dekorativni plastični proizvodi za napravi sam upotrebu.

Neprekidan razvoj plastičnih ploča za uradi sam primjenu proizvođača Polimark je omogućio razvoj obitelji proizvoda s skupnim imenom LIVING, što je sinonim za brojne dekorativne plastične proizvode namijenjene napravi sam upotrebi.

Proizvodi su inovativni i cjenovno pristupačni. Izrađeni su iz kvalitetnih materijala koji su posebno obrađeni i bojani, te održavaju kreativne ideje.

 

Basic Mirror

Akrilna ogledala Basic Mirror su laka i sigurna plastična ogledala. Dostupna su u brojnim standardnim dimenzijama.

Opširnije

Plastonda Decor

Dekorativne polipropilenske ploče namijenjene su oblaganju zidova. Na zid ih možemo pričvrstiti s dvostranom ljepljivom vrpcom ili poliuretanskim elastičnim ljepilom.

Opširnije

Plastonda Floor Basic

Dekorativne polipropilenske ploče crne, sive i bijele boje namijenjene su zaštiti tla. Ploče su iznimno lake, ali i iznenađujuće čvrste. Zbog posebnoga oblika ih možemo brzo sastaviti i rastaviti.

Opširnije  

Plastonda Floor Decor

Otisnute dekorativne polipropilenske ploče dostupne u tri dizajna različitih boja. Ploče su iznimno lake, ali iznenađujuće čvrste. Zbog posebnoga oblika ih možemo brzo sastaviti i rastaviti.

Opširnije  

Police Alu Color

Police Alu Color

Izrađene iz kompozitnog materijala aluminij-polipropilen-aluminij. Police su lake i čvrste. Svaka polica ima površinu u dvije boje, od čega je jedna strana police bijela, dok druga može biti crna ili srebrna.

Opširnije  

Battisedia

Transparentne ili opalne ploče Poliver namijenjene su zaštiti zidova od svakidašnjih udaraca.

Opširnije

Mat

Transparentna zaštita iz polietilena otporna na klizanje namijenjena je zaštiti osjetljivih podnih obloga od štete koju mogu nanijeti kotačići uredskih stolica, te kako bi zaštitili tlo od prljavštine.

Opširnije

Multivario d.o.o.
Jedinščica 52
8000 Novo mesto
Slovenija
Tel: +386 590 45 360
Fax: +386 590 45 361
e-mail: info@multivario.si